woensdag 20 mei 2015

fotolantaarn met de kleinkinderen voor oma

Wat geef je je moeder als ze 65 jaar wordt?


In mijn geval iets persoonlijks en handgemaakt.
Altijd weer een behoorlijke uitdaging, aangezien ze al een hoop handgemaakte dingen van mij en mijn gezin heeft gekregen.


Mijn grootste nachtmerrie is dat de jarige denkt 'Oh, nee, daar komt zij weer aan met haar handgemaakte dingen...! Vriendelijk lachen maar en doen alsof je het mooi vindt...'

"Oh, dat is mooi, dat had je nou écht niet hoeven doen..."


Mijn moeder is dol op windlichten, maar om nu zelf een windlicht te gaan maken... glas snijden, hout verstek zagen etc.? Nee, daar waag ik mij niet aan.


Het werd uiteindelijk een gekocht windlicht dat ik ging personaliseren.


Op één van de zijkanten plaatste ik de tekst "65 jaar Ella, 36 jaar moeder, 7 jaar oma".


afbeelding van fotolantaarn voor oma, door Doekedoek, www.doekedoek.nlOp de overige drie zijkanten kwam een foto van zoonlief, dochterlief en een foto van hen gezamelijk.afbeelding van foto zoonlief op fotolantaarn oma, door Doekedoek, www.doekedoek.nlafbeelding van foto dochterlief op fotolantaarn oma, door Doekedoek, www.doekedoek.nlafbeelding van foto zoon- en dochterlief op fotolantaarn oma, door Doekedoek, www.doekedoek.nlDe foto's zijn aan de buitenkant van het windlicht bevestigd, dus er kan zonder brandgevaar een waxinelichtje in  het lantaarntje branden.afbeelding van fotolantaarn oma, door Doekedoek, www.doekedoek.nlafbeelding van fotolantaarn oma, door Doekedoek, www.doekedoek.nlWederom een geslaagd cadeau, yes!


♥ Doekedoek ♥


Geen opmerkingen:

Een reactie posten